Friday, May 15, 2009

Selamat Hari Cikgu....

Kepada semua cikgu-cikgu nun di luar sana... saya dedikasikan khas untuk untuk cikgu-cikgu, panggilan yang cukup sinonim untuk warga pendidik dengan lafaz yang ikhlas "Selamat Hari Guru". Istimewa buat Jaja dan Cik Su, kekanda tercinta yang terlibat secara lansung dalam dunia pendidikan.

Buat teman2, yang begitu ramai memilih profesion perguruan sebagai kerjaya dan buat Nik Yeman, TSNTA, Koha, Rahimi, semoga kalian terus berbakti untuk mendidik anak bangsa!

Utusan Raja Sehari... Ouch!

Di Majlis Perkahwinan Azuan

Bersua di ruang sempit ini tapi cukup memadai. Bulan Mei dan Jun adalah bulan utusan raja sehari. Saya menerima 8 jemputan bagi majlis bulan Mei&Jun. Sukar untuk saya memenuhi semua undangan lantaran jarak dan kerterbatasan waktu yang menuntut komitmen kerja.

Buat kawan-kawan yang bakal melansungkan perkahwinan, Azuan, Dien, Haray, Azmi, Remy dan lain-lain tahniah saya ucapkan! Terima kasih kerana sudi menjemput. Sekiranya saya gagal memenuhi undangan kalian, di kesempatan ini saya memohon maaf. Jauh disudut hati seboleh-bolehnya saya cuba untuk menghadiri hari bersejarah kalian.