Monday, July 14, 2008

"Ever After Celebration"


Congratz to Amal & Fina

Hujung minggu...

Sabtu 12/07

Huk2.. pagi2 dah nak kena gerak ke Glenmarie, yup kena service kereta gak! dah berapa kali delay.. jenuh menunggu, bout 12 tgh hari baru siap.. perut pun dah lapar dowh.. gua ngan Aril have lunch kat Gembira sek 3.. foods dia not bad la.... dalam 3.15pm Cik Azah datang amek kitorang kat umah.. saje2 gi window shopping kat Sunway.. waa.. mata pun dah mula rabun, dari nak window2 shopping, kopak gak dalam RM400 coz beli new jeans+shoes+belt... orait la tu RM 400.00 untuk 3 item.. nasib baik ada sales... kalau tak kempunan gak gua.... dalam 6.30 pm chowww from Sunway.. gua, Aril & Che Azah singgah di Miza Kopitiam Sek 7.. Saje2 minum petang. Huh..nasib malang sket ar, laksa kat Miza Koptiam dah x kitz lagi.. tawar semacam jer... jimat garam ke???. Malam tu, dalam kul 10 lebih.. sempat lagi take a way Mc D.. uikssss.. macamane x boroiiiii? hik2.. :0


Ahad 13/07
Sunday yang malas....... tapi arini saya keje maaaa.. 9 a.m dah kena gi rehearsal untuk event kat Dewan Jubli.. owh kul 1 pm baru habis rehearsal. Get rest sekejap, then gi antar baju untuk iron kat kdai dobi.. memang malas nak iron baju especially baju Melayu... yup malam ni kena pakai baju Melayu untuk event wedding Tan Sri Abdul Aziz son..... antara kenamaan yag hadir ialah D.Y.M.M Sultan Selangor, T.Y.T Negeri Melaka, Y.Bhg Tun Hanif, Y.A.B Dato Menteri Besar serta dif2 kehormat yang lain... Selamat Pengantin Baru buat Amal & Fina... Ermm.... Sempat lagi Datin Paduka Rohani mengusik... "hahhh u bila lagi fahmee?"