Wednesday, July 2, 2008

Penghujung Jun yang "cemas" & Huh dah Julai???

30 /O6
Penghujung Jun yang tidak baik! 30 Jun, rasa separuh nyawa bila terperangkap dalam lift! Hampir 1 Jam terpaksa menendang pintu dan kiri-kanan menekan loceng kecemasan. Rasa cuak bila 2 lampu terpadam, lebih malang bila handphone xde coverage.. 012 dan 013 x bermakna time kecemasan macam tu, sekadar dipandang sepi. Hati rasa gundah dan tiba2 minda teringat bonda dan kawan2 tercinta! Huh… penuh emosi.. Dari 7.15 hinggalah 8.10 minit baru bantuan “penyelamat” sampai. Memang x bermaya tapi dalam hati timbul rasa geram kepada pak guard kena time kecemasan dorang boleh tido plak… Kerana rasa tidak selesa, tambahan pula kondisi diri yang tidak stabil, mesyuarat pagi tu terpaksa saya kecualikan.. perlu rehat secukupnya coz ptg tu kena ke Putrajaya untuk meeting yang lain.

1/O7
Hello Julai.. Hari yang sangat busy!!! Mulakan hari dengan ceria… breakfast with milo+nasi goreng Palikos. Sepatutnya kena jaga Kaunter MES, ikut giliran yang ditetapkan. Sori kekawan, saya terpaksa excused coz pagi ni nk ke rehearsal event di Concorde.. so far rehearsal quite smooth, huhu lawa betul Azizah Ariffin skung ni semenjak bertudung.. she was being emcee for event tonite.. 2.30 pm ada 2 meeting kena attend? Selepas timbang tara, I juz go to UPEN meeting.. (Urgent Event).. today memang rushing sangat! Before ke Concorde untuk handle event wedding tonite, ZK sempat datang umah.. tabik spring untuk usahawan yg berjaya.. wa respect sama luu.. 6 pm dah kat Concorde, huh.. cool coz by 6.45 we settled everything….At 7.10pm dif2 jemputan mula memasuki dewan… Dewan yang dihiasi dengan indah dan penuh klasik.. 2 hati bersatu, moga kalian bahagia. Pada majlis itu, Ke Bawah Duli AL-Sultan Kelantan, D.Y.M.M Raja Perempuan Kelantan, D.Y.M.M Sultan Selangor, Tengku Mahkota Kelantan, Tengku Panglima Diraja Selangor telah berkenan mencemar duli berangkat hadir pada malam semalam. Turut hadir ialah Y.A.B Datuk Seri Najib dan isteri, Y.B Dato’ Mustapha Mohammad dan Isteri serta dif-dif kehormat yang lain. Alhamdulillah, event berjalan dengan lancar.. Nitez... huk2 so tired...