Wednesday, July 9, 2008

hUh GoSiP...

Meeting juz finisned about 7 p.m, today is my turn to park my BJV inside..bengong betul si Rauf, tup2 kereta dia pulak yang masuk, xpela.. i ni jenis yang banyak tolerated ngan kawan2! biasalah hidup bujang.. tambah2 si Rauf dikenali dengan manusia yang berwatak emosi, suka menang dan mengaku bijak (itu kata dari kawan2 serumah) hu..hu Fahmee x mahu bertekak atau cari gaduh!!! Having dinner with rakan2 reporter di Gembira SEK 3.. Ku Ars & Zulfianismamirza, reporter politik dan sorang lagi majalah hiburan... suka bangat bila ada PC... so mcm2 gosip yang keluar.. owh baru tau artis tu.. wow lebih dasyat ahli politik tu ada skandal ngan.... siap dengan bukti2 yang jitu.. erm, lets their be... saya suka menjadi pendengar yang baik, as a PR practitioner i do like to keep everything in secret!

Lately memang busy.. kena cancel a few gathering... opss! Shah Alam dah kembali kalut, bising dan sesak. Jumlah student UiTM menjadi-jadi.. ramainya bukan kepalang, alahai Dato' VISI.. imbang-imbanglah kuantiti dan kualiti, kadang2 kita kena ketepikan misi... jangan dok kata kita akan lestari.. bestari.. takut2 graduan kita x mampu mandiri! Hepi studi for my bez fren Aril n Azah!

Sebelum mata terlelap, i got call from Lara.. Lara u nak ape?? i bukan bf u pun, so x yah nak bermanja-manja lebih k.. bukan ape nanti Epul bengang ngan I.. U all kan dah bertunang! Lara cakap dia nak bergosip.. dia kata ada kawan kitaorang hidup mewah sangat... lantak pi lah itu rezki dia, so jangan dok dengki2.. ishhhh.. yang x beznya dia jadi gigolo??? pada si tua yang kaya??? aiyoo......... hebat gosip tu! ada bukti? atau ni saje2 spekulasi... "kalau awak x percaya, malam ni u pegi tempat ni" alamat .... seksyen.... jln..!! opss, bila masa pulak Lara jadi spy? siap dengan akuan bersumpah lagi... mata dah mengantuk.. huh gosip!